Omdömen

Omdömen om Wahléns Bil

Wahléns Bil AB, ett familjeföretag där kvalité och lyhördhet är 2 av våra kännetecken som vi hoppas ska göra att både gamla och ny kunder hittar till oss. Vår målsättning är att alltid ge kunden så mycket info som möjligt om objektet, samt att våra bilar håller en hög begagnat kvalité till priser som ligger i det nedre segmentet om man jämför på internet.

Ingen regel utan undantag, trots vår målsättning händer det ibland att det uppstår missförstånd.

 

Här nedan kan du se en del inlägg från rejta.se

2015-11-19

Hej

Jag sålde min Range Rover Evoque till Wahlens bil.
Vi hade kontakt per telefon då jag finns i Stockholm.
De hade inte sett bilen och bedömde pris endast efter det som  jag uppgav. När jag kommer fram så visade det sig att jag uppgett större tum på fälgarna än i verklighet.
Dom gjorde det inte på något sätt obekvämt för mig utan agerade mycket bussigt och proffesionellt.
Hela affären gick väldigt smidigt och snabbt.
Jag är verkligen nöjd över att gjort affären med dom!
Saman

 

Lina med f

Nöjd till tusen!

Jättebra   
Köpte vi Volvo i april 2014, första besiktningen nu, gick igenom prickfritt! Är så nöjd och speciellt innan köpet då jag kunde komma ngr gånger å titta runt utan att på påtjatad. Jättebra service och även efter bilaffär har jag frågat om saker jag inte förstått, får alltid hjälp!

Andreas H

Mycket bra agerande vid nödvändig reparation

Helt fantastiskt!    

Jag köpte nyligen en BMW X3 från Wahléns på distans. Handpenning betalades efter ett telefonsamtal med försäljaren och bilen hämtades en vecka senare. Jag blev inledningsvis lite besviken då bilen hade brister som inte framkommit i telefonsamtalet och säljaren medgav att han missat att berätta dessa.
Affären… visa mer genomfördes trots detta och när jag kom hem med bilen så upptäckte jag ett missljud i kopplingen. Det visade sig att svänghjulet (dubbelmasse) var helt slut.
Jag ringde då till försäljaren och påtalade detta och försäljaren tog in bilen och lät en verkstad undersöka och reparera bilen helt utan krångel eller tjafs.
Jag fick en helt ny koppling och nytt svänghjul och bilen går nu kanon.
Mycket bra hanterat av Wahléns och jag är jättenöjd :)

 

 

2014-03-29

Roger

Klockren Audi A4!

En ”klockren” Audi A4!
köpt 2013-08-30 av Wahléns bil i Eskilstuna.
Allt funkar som det ska och i måndags (2014-03-24) gled jag genom besiktningen utan problem!
Drar ingen olja och knappt någon bensin heller
…:-)
Mycket nöjd!
Roger i Leksand

 

Carl L

Finfin XC60 och bra kundbemnötande

Helt fantastiskt!   
Köpte nyligen en fin XC60 hos Wahléns, och är mycket nöjd. Dom var trevliga och ärliga i försäljningen, och hjälpte utan knussel till att rätta till ett litet fel som uppenbarade sig på bilen efter en vecka (som man inte kände till sen innan). Mycket bra kundbemötande!

 

2013-10-16

Lurad

V70 utan vinterdäck

 

Blev lurad då det stod bra vinterdäck i annonsen och när jag öppnade däckpåsarna så var 2 av däcken slut på dubb samt att dom andra 2 var jätte snedslitna. Borde ju ha öppnat påsarna tidigare men litade på säljaren. BLUFF och BÅG kändes det som………

 

Svar från Wahléns Bil AB

 

Tyvärr så har jag inget svar på detta inlägg eftersom jag inte vet vilken bil detta härrör sig ifrån. Om ”V70 utan vinterdäck” kontaktar mig så kan vi kanske hitta en lösning om det nu var så att däcken var i ett sämre skick än vad som sagts till köparen.

 

Med vänlig hälsning/Stefan Wahlén

Wahléns bil AB

 

 

2013-08-07

Per

 

Var ute efter en till bil pga utökning i familjen och letade då efter en ekonomisk stor bil och

fann då en Volvo v70 som stämde perfekt med våra krav, då vi ska ha vårt barn i framsätet så var det viktigt för oss att airbagen gick att koppla ur, vilket också framgick i annonsen samt även stod i produktbeskrivningen hos Wahléns samt att jag i samband med köpet på kontoret  frågade vi säljaren om detta och han svarande med ”att gör man med nyckel”. Nu har jag i efterhand konstaterat att det saknad nyckel avstängning och urkoppling kostar 6300 kr vilket inte Wahléns vill ta kostnad för och nekar till att frågan ställdes! Vi är väldigt nöjda med bilen för övrigt och hoppades på att säljaren skulle ta sitt ansvar istället för att erbjuda ”halva kostnaden” när felet helt är från firmans sida… Jag kommer tyvärr aldrig mer att köpa en bil från Wahléns och rekommenderar alla att vända sig till en annan firma vid bilköp.

 

Svar från Wahléns Bi ab

2013-08-13

 

Det är av största vikt att våra kunder får rätt information om våra objekt, i detta fall stod det tyvärr i produktbeskrivningen att bilen hade urkopplingsbar airbag, vilket vi naturligtvis beklagar men, vi reserverar oss också i texten för ”ev. felskrivning”. Köparen frågade också hur man kopplar ur densamma, vilket vi då svarande att det gör man med nyckel. Kunden hade provkört och testat bilen och vi utgick ifrån att de hade kollat detta om det nu stod och föll med det. Dessutom köpte de bilen i maj-13 för att 3 månader senare återkomma till oss och kräva att vi ska betala detta. Eftersom det med största sannolikhet bygger på ett missförstånd så blev vårt erbjudande att ”vi tar 70% och kunden 30%” vilket vi uppfattade att kunden tyckte var ett okej erbjudande som han skulle återkomma om. Tyvärr så hörde vi inget, utan fick några dagar senare se ovanstående inlägg. Vi tycker naturligtvis att det är tråkigt när våra kunder inte är nöjda, men vi tror ändå att med lite samarbetsvilja från båda parter så går allt att ordna.

 

Med vänlig hälsning

Stefan Wahlén

Wahléns bil ab

 

2012.10.08

 

Köpte min Saab 9-5a o det var inga problem när tänd kassetten o några bussningar var tvungna att

bytas under garantitiden. Smidigt vill jag säga och köper gärna min nästa bil där fast jag har 8 mil

till Eskilstuna.

Rekommenderas starkt!!

Stefan Strand

 

2012-07-17

 

Jättenöjd!

Det är vad jag är efter att ha bytt bil på Wahléns Bil. Jag har haft min ”nya” SAAB 9-3 TTiD Sport Combi, -08 i en månad nu. Fick göra ett verkstadsbesök för att få igång den elektriska justeringen av förarstolen samt byte av den automatiska nivåregleringen av strålkastarna, men det fick jag, utan problem, på garantin. Ett stort tillmötesgående från Stefan vad gäller bemötande och genomförande av affären. Stefan och Daniel vet hur man får nöjda kunder, och jag vet var jag kommer att byta bil nästa gång.

Tommy J

—————————————————————————————————————————

2012-06-06

 

Janne

Saaben var perfekt!

Tack för köpet! Nöjd med silverfärgade Saab dieseln jag köpte. Bra bemötande och smidigt att byta in också. Enkla att ha att göra med, snabbt och bra!!!

—————————————————————————————————————————

Hej

Bilen går som en klocka. Har rekommenderat er för våra vänner runt Hedemora. Vi gör gärna affärer med er fler gånger. Men det kanske dröjer ett tag till nästa affär. Förra bilen hade vi i tolv år, vi byter kanske lite tidigare denna gång.

mvh Pia Andersson o Helge Kokkonen

 

—————————————————————————————————————————

 

Otydlighet

tyvärr en hel del information som man borde ha haft på hemsidan alt, i annonsen. service som inte var gjort riktigt dåliga däck där mönster saknas helt på vissa ställen, ej varudeklarerade bilar, inte heller genomgången för trafiksäkerhet.

utöver detta så efter mycket diskuterande fram och tillbaka bestämdes det att nya däck skulle monteras, gjort klart att affär skall bli av inom två dagar efter kreditkontroll (svårt att göra kontroll under en helg). Företagen ställde helt plötsligt en annan framför i kön. Detta pga någon policy säger dom men, moral existerar inte på detta företag

skulle aldrig köpa bil här!

 

Svar från Wahléns Bil AB

2012-02-20

Kim,
Förstår ditt missnöje till viss del, men å andra sidan gavs du faktiskt chansen att ”låsa” bilen genom ett ”ja, jag tar den!” eller en handpenning, men vi upplever att du aldrig blev nöjd i vår medling. Med andra ord, så länge du som kund inte sagt att du skall ha bilen så måste den få vara tillgänglig för andra kunder.

Vi tycker självklart att det är tråkigt när det blir såhär, men under medlingsprocessen med ditt inbyte så gavs du flera chanser att ta våra motbud, men det kom bara flera önskemål från din sida. Att däcken var sämre än vad medelbilen har ber vi om ursäkt för, det hade vi missat, men här gavs du flera alternativ till lösning – men du ville fundera. Angående servicen så hade den redan bakats in i medlingen med ditt inbyte – priset på inbytet höjdes mer än det dubbla av vad servicen kostar.

Policyn du hänvisar till är nog att så länge kunden vill fundera och inte flaggar upp att han/hon bestämt sig till 100% så är bilen tillgänglig för andra kunder om inget annat gjorts upp.
Även om det nu ”skar sig” i vår relation hoppas vi i alla fall att du hittar en bil som passar vad du letar efter. Lycka till i jakten.

Vänliga hälsningar,
Daniel Wahlén
Wahléns Bil AB
Eskilstuna

 

—————————————————————————————————————————

 

2012-02-07 Saaben

Bra service! Köpte bil i höstas av dem och när jag fick fel på den så fixade de till det hela snabbt och hjälpsamt! Seriösa och bra att ha att göra med. Kan rekommenderas.

 

—————————————————————————————————————————

 

2011-10-25  Peter W

Bra service, bra bemötande. Mycket nöjd med allt från besöket till genomförande av affären. Bra bilar och bra med verkstaden intill som också testar och kollar bilen (även bilen jag bytte in).

Kan verkligen rekommenderas.
/PW

 

—————————————————————————————————————————

 

2011-02-23  Mattias

Mycket trevliga

Trevliga och mycket hjälpsamma.

 

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 10.00 - 20.00
Lördagar-Söndagar 10.00 - 18.00
Övrig tid enl. överenskommelse