Finansiering/Försäkring/Garantier

För oss på Wahléns Bil AB i Eskilstuna är vår målsättning att få 100% nöjda kunder, då gäller det att använda sig av säkra leverantörer och Finansbolag, vi har där för valt  eftersom de ger er som kund en av de bästa och säkraste lösningarna för er finansiering. Förnärvarande en ränta på 4,95%.

ENKELT OCH TRYGGT MED 

– Lånet söks direkt hos Wahléns Bil och ni får oftast ett godkännande direkt.

– Ni kan lösa lånet när ni vill – helt utan extra avgifter, till skillnad från bank -och huslån.

– Ni kan göra extra amorteringar när ni vill – helt utan extra avgifter.

– Hos Wahléns Bil kan ni ändra amorteringstiden innan leveransen av er bil – till skillnad  från ett vanligt bank eller huslån som kan vara väldigt komplicerat att ändra.

– Kostar bilen högst 50.000:- kan du köpa den utan kontantinsats.

– Du lånar högst 80% av bilens pris – resterande 20% betalar du direkt till Wahléns Bil eller levererar en inbytesbil till samma värde.


Garantier/Försäkring

Vi samarbetar med Svensk Bilgaranti och kan nu erbjuda dig GRATIS 12 månaders garanti om  bilen inte har gått 20.000 mil eller är äldre än 10 år. Du kan också köpa till ytterligare 12 månader för en rimlig kostnad.

Vi hjälper dig gärna att teckna en fördelaktig försäkring genom något av de försäkringsbolag som finns på marknaden. Vi kan nu erbjuda 3 månader gratis helförsäkring om du finansierar bilen vi a Wasa Kredit och godkänner avtalet med Mobilt BankID. Bor du i Sörmland och finansierar bilen via Wasa Kredit AB så kan du få en Provapå-försäkring halv: 750:-, Hel: 1.050:- för 6 månader via Länsförsäkringar som äger Wasa Kredit. Denna möjlighet finns också i en del andra län dock med viss skillnad i priser, kolla med oss.

Är bilen yngre än 10 år och du har hemförsäkring via Folksam kan vi erbjuda dig en försäkring som kallas ” Körklar ” Halv: 1.000:-, Hel: 1.600:- för 6 månader.

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 10.00 - 20.00
Lördagar-Söndagar 10.00 - 18.00
Övrig tid enl. överenskommelse